rulururu

post Nieuwjaar

January 1st, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 14:01

Voor iedereen de beste wensen voor 2008!!!!!

Zelf hopen we ook het beste voor dit jaar. Het jaar is in iedere geval goed begonnen, we hebben samen heerlijk kunnen slapen. Alleen Tymen werd wakker van het vuurwerk en die lag een uurtje gezellig bij ons in bed. Opzich is het vuurwerkgeweld hier meegevallen. ‘s Morgens is Hermen¬†ondanks de goede nacht nog gebroken. Maar vandaag hoeft er ook niks en doen we rustig aan. Het is hier erg mistig en er zit rijp op de bomen. We gaan er even op uit, met de fiets naar ‘klein Zwitserland’, ong. 2 kilometer hier vandaan. Als we maar heel rustig aan doen kan Hermen dit wel aan. Toch kouder dan we verwacht hadden. Als we terugfietsen krijgen we het kleine beetje wind in het gezicht en Ella zet het op een huilen, veels te koud voor haar, arm kind, huilt tot we weer thuis zijn. Hermen probeert met z’n hand de wind uit haar gezichtje te houden, hij komt met dooie vingers thuis. Binnen loopt Ella nog een tijdje¬†sip rond: “buite, kou”…. Warme chocomelk biedt troost.

2 Comments »

 1. Hoi Hermen, Marlies en kinderen

  Voor jullie allemaal de allerbeste wensen voor 2008! Dat het veelbewogen zal gaan zijn staat bij voorbaat vast. Hopelijk gaat het kuren goed en vallen de bijverschijnselen mee. Goed te lezen dat jullie zoveel steun van de familie hebben, zal zeker moed geven!

  Veel sterkte,

  Henri, Irma, Stefan en Melanie.

  Comment by Henri en Irma — 1 January 2008 @ 16:01

 2. Hermen, marlies en gezin,

  We volgen het wel en wee bij jullie.
  Zodra er iets goeds te melden is, zijn we blij.
  Wat is het fijn, als Hermen weer een dag heeft waarvan hij kan genieten.

  We wensen jullie het allerbeste.
  Op dit moment denken we daarbij vooral aan de gezondheid van Hermen (en of het allemaal vol te houden is voor Marlies).

  Sterkte en een “goed” 2008 !!!

  Annemarie en Wim de Vries

  Comment by annemarie en wim de vries — 2 January 2008 @ 22:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)