rulururu

post 10 Kilo!

August 7th, 2008

Filed under: Kamiel Kurt — marlies @ 11:08

We zijn naar het consultatiebuo geweest en inderdaad, je mam dacht het al maar het is ook zo, je bent 10 kilo! 10 kilo en 260 gram. Ella stond bij een weegschaal en vroeg wat het was, heb ik haar er ook even opgezet. Zij is nu10 kilo en 90 gram, ingehaald door Kamiel! Verder Liet Kamiel zien dat het heel goed met hem gaat, dat hij probeert los te staan, dat hij mooi speelt (in en uitpakken), grappig babbelt (dadada of mamama als hij huilt). Alles is goed en dit keer geen prik.

4 Comments »

 1. Dag Marlies, Hermen en kinderen,
  Er reageert niemand meer op jullie leuke en fijne verhaaltjes.
  Daarom doe ik het nu even.
  Fijn, dat alles weer gewoon gaat, zoals het gaat
  Wat geweldig voor jullie.
  Jullie hebben nu een fijne goede zomer in het nieuwe huis.
  Dat is genieten geblazen.
  Dáárvoor zijn jullie “buiten” gaan wonen,voor al dit soort dingen.
  Fijn, dat de kinderen er ook van genieten.
  groetjes van Annemarie (en Wim) de Vries

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 8 August 2008 @ 19:08

 2. Ik sluit ons graag bij de bovenste reaktie aan .Fijn dat we jullie hebben gezien op de verjaardag van Nick,en de brede smile vanHermen.
  En leuke verhalen,Marlies over de kinderen.

  Comment by nice&joke — 8 August 2008 @ 21:08

 3. Ik lees het ook nog steeds, maar reageer ook niet altijd. Jullie blijven trouwe gasten houden.

  Liefs Hester

  Comment by Hester — 8 August 2008 @ 23:08

 4. Ik had een andere oorzaak om niet te reageren, kon jullie niet volgen door pc problemen. Net heb ik nog heel onredelijk geschreeuwd tegen mijn vriend om dat het versturen van mijn reactie op het verhaaltje over Kamiel niet lukte en mijn vriend had me die nieuwe pc aangepraat nadat de oude overbelast bij de pc dokter terecht kwam en die is zelf ook overbelast… maar het verstuurprobleem lag aan mij…
  zie reactie op Kamiel 11 maanden, geldt voor ons allen!

  Ik moet heel erg lachen om de verhaaltjes, vooral over Tymen.

  Hoop jullie een keer live te zien dit jaar!
  Groet, Janse

  Comment by Janse — 17 August 2008 @ 18:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)