rulururu

post De schroevendraaier

August 9th, 2008

Filed under: Tymen — hermen @ 20:08

Tymen speelt met de kleine schroevendraaier die ik in mijn laptoptas bewaar om bij me te hebben als ik eens een keertje een computer moet openschroeven. Hij is er in zijn ontembare fantasie het zoveelste ding mee aan het repareren. Ik roep voor ik naar buiten ga: “Tymen, strakjes wel de schroevendraaier terug in mijn tas doen, he?”
Kom de volgende dag op mijn werk, pak de tas uit en ja hoor, de schroevendraaier val eruit:

1 Comment »

  1. Wat een lollig verhaaltje, fijn zo een behulpzaam mannetje. Ik ben wel onder de indruk van het feit dat jij een computer kan openmaken en dan kennelijk ook wat kan repareren, liefs Mas.

    Comment by mascha — 30 August 2008 @ 18:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)