rulururu

post Feestweek

August 10th, 2008

Filed under: Familie,Tymen — marlies @ 23:08

De vlaggetjes hangen nog aan de gevel maar die moeten eigenlijk al weg zijn, de feestweek in Kerkenveld en Alteveer is na een kleine week voorbij. De dorpen waren versierd, elke straat had op zijn eigen manier het thema ‘vreemde vogels’ uitgewerkt. Er waren leuke activiteiten georganiseerd, een rommelmarkt, dauwtrappen met daarna een dorpsontbijt, een goochelaar voor de kinderen en nog meer leuke dingen. En natuurlijk ‘s avonds feestavonden in de tent. Zelf hebben we het een beetje over ons heen laten komen. Soms vergat ik ook de activiteiten. Toen ik een avond alleen met de kinderen was ben ik het vertrek van luchtballonnen helemaal vergeten, zonde want Tymen en Ella roepen altijd enthousiast wanneer ze in de lucht eentje zien hangen, leek mij leuk om dit met hen van dichtbij te bewonderen.  Maar 1 ding hebben we niet voorbij laten gaan, de optocht van versierde wagens. Want Tymen reed op de wagen van de Oosterweg mee! Dat deed hij zo dapper, hadden z’n pap en mam niet verwacht. Vriendje Emil reed ook mee, dat scheelde. Marieke en haar mannen waren er ook om het dorpse spectakel te bewonderen. Voor een fotoverslag zie http://digiphotos.org/album298

1 Comment »

 1. Gaaf hoor zo’n dorpsfeest. Hebben we hier niet meer.
  Mooie foto’s.

  Enne wat een grappig verhaal van de schroevendraaier.

  Groetjes,

  Michiel & Linda

  Comment by Michiel & Linda — 10 August 2008 @ 23:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)