rulururu

post Weblog

September 2nd, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 22:09

Een tijdje terug werd het al op gemerkt, er komen geen reacties meer binnen op het weblog. Inderdaad. Nu vinden Hermen en ik dat niet erg hoor. We blijven toch schrijven, ook omdat we anekdotes voor de kinderen willen vastleggen. Een soort dagboekje voor de kinderen, in plaats van die drie mooie notitieboekjes die ik voor elk kind heb gekocht. Om daarin hun ontwikkeling vast te leggen. Helaas, die van Tymen is in zijn eerste jaar nog wel een beetje gebruikt maar die van Ella en Kamiel is leeg.  Maar we hebben ook gezien dat het aantal reacties niets zegt over het aantal lezers. Na Hermens herstel is dat afgenomen maar toch wordt het weblog dagelijks nog goed bezocht. Voor de trouwe bezoeker heeft Hermen nu een mogelijkheid gemaakt om via e-mail een berichtje te krijgen als er een nieuw berichtje op het weblog wordt geplaatst. Een aantal van jullie heeft deze mogelijkheid zelf al ontdekt, rechts boven is een link, “op de hoogte blijven”.

2 Comments »

 1. Dag Marlies en Hermen,
  Geen bericht, goed bericht is een gezegde.
  Ik had 24 aug. voor het laatst gekeken. Nu zag ik ineens weer 3 berichten staan.
  IK heb me dus opgegeven voor “op de hoogte blijven”.
  Fijn, dat alles zo goed gaat en het weer “het gewone leven is”.
  groetjes van Annemarie

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 3 September 2008 @ 10:09

 2. Nog een trouwe fan. Ik kijk elke dag wel even en begon me al zorgen te maken dat het zo lang duurde, maar de dagelijkse beslommeringen nemen alle tijd in beslag zie ik.
  Ik zie ook dat er al 67 berichten geplaatst zijn bij de categorie ‘familie’ en 65 bij ‘ziekte Hermen’, dus dat gaat ook de goede kant op.
  Ik meld me ook aan en blijf jullie volgen.
  En bij ons gaat het precies hetzelfde met die boekjes. Jammer, maar helaas.

  liefs Hester

  Comment by Hester — 3 September 2008 @ 20:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)