rulururu

post Goed te pas

January 3rd, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — hermen @ 09:01

Tja, nog steeds geen haaruitval, en ik heb mijn baard ook maar weer afgeschoren, teveel kriebel. Het gaat heel erg lekker nu, duidelijk aan het eind van de eerste periode, ofwel, het lichaam is voldoende hersteld en klaar voor de volgende chemokuur. Aanstaande maandag zal ik die krijgen in het ziekenhuis in Meppel.

Gister een gesprek gehad met de oncologieverpleegkundige, en meteen mijn bloedwaarden gemeten (bepalend of je de volgende chemo aan kan), en die waren goed genoeg om weer chemo te krijgen, gelukkig (Aanvallen!) Vandaag nog een gesprek met de arts, nog een paar dagen goed, en dan dus maandag weer chemo, en dan zal ik wel weer behoorlijk ziek en moe zijn. Maar het is in elk geval fijn om te weten dat het ook weer beter wordt, en bovendien, het lijkt er ook op dat ik wat meer lucht krijg, ik kan bijvoorbeeld ook weer beter plat slapen, hetgeen dus, misschien, in zou kunnen houden dat de chemo wel aanslaat, en het gezwel verkleint. Volgens de doktoren kun je inderdaad na ongeveer een week verschil merken. Let’s hope!

6 Comments »

 1. Hallo Hermen & Marlies.
  Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar,
  Wat fijn om te lezen dat het beter gaat,de moed er in houden hoor,
  groetjes Johan & Ria Zwijnenberg

  Comment by Ria en Johan zWIJNENBERG — 3 January 2008 @ 10:01

 2. Dag Hermen en Marlies,

  Een fijn bericht om te lezen.
  Heel veel sterkte met de tweede kuur.

  groetjes van Wim en Annemarie de Vries

  Comment by annemarie en wim de vries — 3 January 2008 @ 10:01

 3. Dag Hermen en Marlies,

  Fijn voor jou dat je meer lucht krijgt en al verschil merkt. Dat feit helpt misschien ook weer een beetje bij het doorstaan van je volgende kuur.
  Wij hopen dat je de energie hebt te genieten van de verlate kerstdag met je familie. En, dat je de nachten wat meer horizontaal kunt doorbrengen. Sterkte met de tweede kuur maandag. En, ook voor jou Marlies, en de kinderen. Wij denken aan jullie!

  x Paul en Karin

  Comment by Paul en Karin — 3 January 2008 @ 23:01

 4. Ik volg in Australië je berichten en zie dat je maandag voor de volgende kuur moet. Heel veel sterkte en we zullen een kaarsje voor je opsteken. Dat 2008 maar een goed en gezond jaar voor jou en de rest van de familie mag worden!!

  Groeten,
  Ria Feimann

  Comment by Ria Feimann — 4 January 2008 @ 00:01

 5. Ga zo door!

  Comment by nick — 4 January 2008 @ 01:01

 6. Lieve Hermen en Marlies en kinderen,

  Het allerbelangrijkste wat ik jullie toe kan wensen is een gezond 2008, maar ook een jaar vol liefde, vreugde en geluk.
  Ik ben blij te lezen dat het naar omstandigheden goed gaat en jullie samen een paar fijne feestdagen hebben gehad.
  Het is zo mooi om te lezen hoe jullie omringd worden door liefdevolle mensen die jullie helpen waar ze kunnen, maar ook de liefde die jullie binnen jullie gezin voor elkaar voelen, die lees je tussen alle zinnen door.
  Hermen, zet ‘m op! Heel veel sterkte met de volgende chemo-kuur. We hopen nog steeds heel hard met jou en je gezin mee.

  Veel liefs, Sonja en Remco

  Comment by Sonja en Remco — 4 January 2008 @ 16:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)