rulururu

post Reisverslagje

September 20th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 22:09

Hier nog een reisverslagje van Valencia. Mireille had Internet afgezocht en 4 goedkope tickets naar Valencia gevonden. Ik dacht dat dat alleen maar reclamepraat was maar ook wij zijn voor 30 euro pp op en neer naar Valencia gevlogen. Bovendien ook nog een goedkoop hotel gevonden, (wat ook schoon en hip bleek te zijn en in het centrum lag). Toen de meiden mij vroegen mee te gaan was het snel besloten. Mijn collega’s moesten nog wel toestemming geven en dat deden ze. En vorige week was het dus zo ver. Vrijdagavond reed ik naar Best en bleef bij Ingrid slapen, de volgende ochtend Marion opgehaald en op vliegveld M’tricht troffen we Mireille. We vlogen om 9:30 weg, na 2 uur vliegen hadden we nog een mooie middag om Valencia te verkennen. Zomerkleren aan en hup, de stad in. Zondag werd een dagje strand, de temperatuur was tussen de 25 en 30 graden met een lekker windje, dat was prima uit te houden. Maandag met gehuurde fietsen de stad verder ontdekt en ook nog gewinkeld, jaja, allemaal kinderkledingwinkels. Al met al veel van de stad gezien en vooral, lekker rustig aan gedaan, lekker op terrasjes gegeten, een hoop gekletst en gelachen en, heerlijk geslapen. Kortom,¬†echt genoten van de mijn vriendinnen en de mooie stad.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)