rulururu

post Na de chemo

January 10th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — hermen @ 10:01

De eerste dagen na de 2e chemo gehad, en het gaat goed. Wel een onbestendig gevoel in de maag, ik moet wel mijn maag volhouden, maar ben (nog) niet misselijk geweest. Verder was ik dinsdag erg goed te pas, heb zelfs de hele dag bij een klant gewerkt! (Moet ook doorgaan). Gisteren, woensdag werd ik gaandeweg de middag wel erg moe, weer de typische moeheid die blijkbaar komt van het afnemen van het aantal bloedlichaampjes, en dat zal nog wel wat erger worden en nog een weekje duren, waarschijnlijk. In elk geval is het tot nu toe aardig goed gegaan. Wel mis ik de kinderen en Marlies, en hoop dat ik ze snel weer zie (hopelijk dit weekend).

3 Comments »

 1. Hermen ik wist niet wat ik las, je hebt alweer een dag gewerkt. Een ondernemer kan niet ziek zijn… maar toch vast een kick!
  Je gaat harder dan ik. Wat een veerkracht heb je. Ijzersterk!
  Dit is wel een felicitatietje waard.
  Janse

  Comment by Janse en Han — 10 January 2008 @ 13:01

 2. Hoi Hermen,

  How’s it going there? I’ve just read your blog and I think you’re a star. Mind you so is Marilies and the kids. Frank and myself wish you (and the familiy) all the best with getting better and that 2008 will indeed bring good news for you all. Hopefully I’ll see you in May at the 7’s.
  p.s. just as well you’re not loosing your hair. you didn’t have much left in the first place 🙂

  Comment by Jules en Frank — 11 January 2008 @ 09:01

 3. Hoi Hermen & Marlies,

  Ik weet of mijn vorige bericht is door gekomen, want ik ben nog steeds niet erg goed in dit soort correspondentie. Wij lezen de berichtgeving met belangstelling en bewondering. Sterkte en blijf knokken voor een goed 2008 voor jou en je gezin.

  jan & Mieke Roelofs

  Comment by Jan & Mieke — 15 January 2008 @ 10:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)