rulururu

post Herfst

October 5th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 21:10

Vorig weekend nog heerlijk buiten geweest met de fam. Sprokholt. Dit weekend valt in het water. Zaterdag konden we nog wel buiten zijn. We hebben weer een paar struiken kunnen snoeien tussen de zorg voor de kinderen door. Vandaag heeft het geloof ik aan één stuk door geregend, en dan ook echt heel hard. Overal grote plassen. We zijn even naar Orvelte gereden, naar een haarden/kachelwinkel. We oriënteren ons op een andere houtkachel. Voor de kenners, we keken naar een kleine Jøtul. Verder de hele dag met de kinderen binnen gezetten. Met Tymen maar eens op de computer gaan oefenen. Hermen geeft iedere donderdag een uurtje competerles bij Tymen op school, voor Tymens klas, iedere week 6 kindjes. Afgelopen donderdag was Tymen aan de beurt en eigenlijk was alles nog nieuw voor hem. Tijd om thuis wat te gaan oefenen en zo’n dagje leert hij razend snel. Ella klikt op de andere laptop met papa ook op wat eendjes. Kamiel speelt met z’n mama. Zo begint het binnen-spelen-seizoen.  We zijn niet veel weekenden thuis en dat missen we wel eens. Dus, ondanks de regen was het een heerlijk weekend, moeten we vaker plannen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)