rulururu

post Ella Bella

October 12th, 2008

Filed under: Ella Maria — marlies @ 20:10

Onze kleine meid. Ze krijgt op dit weblog niet zo veel aandacht. En ze verdient zo veel aandacht, dit lieve meisje. Moet zich staande houden tussen haar grote broer en kleine broer die haar snel voorbij zal groeien. Samen met hem vecht ze om het alleenrecht van mama’s schoot. Erg vermoeiend. Vandaag kwamen Jacques en Janine op bezoek en dan kan mam niet rustig zitten, 2 van die verlegen kindjes op haar schoot die elkaar er van af proberen te werken. Samen met Tymen spelen gaat wel goed, zo lang zij zijn orders maar opvolgt. Want dan horen we toch vaak een boze Tymen die Ella probeert te corrigeren. Ella is een erg lief meisje. Wel houdt zij ervan om anderen uit te dagen in de hoop dat ze achter haar aan gaan, spannend! En dan schuilen achter mama’s benen. Praten is allang geen probleem meer, ze babbelt er vrolijk op los, op haar grappige Ella manier. Slapen doet zij wel als de beste. Eten daarentegen niet. En als ik haar vraag wie het liefste meisje van heel de wereld is zegt ze: “Kamiel en ik!” (Kamiel noemt ze nog haar zusje, vandaar, maar ik vind het zo lief dat ze Kamiel ook noemt).  Toelichting bij de foto, als ze speltjes of staartjes in haar haren krijgt eist ze altijd: “veel!”

2 Comments »

  1. Nu idd ze is echt een schatje vooral op deze foto met d’r grote ogen!!

    Comment by De buurtjes — 12 October 2008 @ 22:10

  2. Wat wordt ze groot!

    Wacht maar, haar tijd komnt nog wel! Hoe lief ze nu ook is, Tymen zal nog een taaie aan haar krijgen! Ik waag een wedje!
    Janse

    Comment by Janse — 13 October 2008 @ 19:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)