rulururu

post Alles goed en toch ook niet

January 18th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — marlies @ 22:01

Vannacht eens heerlijk geslapen. Toch voelde Hermen zich nog gebroken, zo moe. Vandaag is hij naar het ziekenhuis geweest om z’n bloed te laten controleren en voor een afspraak met de oncologieverpleegkundige. Het bloed werd direct nagekeken en alles bleek in orde. De bloedwaarden waren niet zo goed als na de eerste kuur maar waren prima om weer een chemokuur te krijgen. Vandaag waren opa en beppe op bezoek en die stuurden ons ‘s middags naar bed. Beiden even goed geslapen maar Hermen voelde zich nog vreselijk moe. In de loop van de avond bleek waarom, Hermen voelt zich koud, heeft buikpijn en later ook diarree. Toch maar even overlegd met de dienstdoende arts. Hermen heeft geen koorts en z’n bloedwaarden zijn goed. Waarschijnlijk heeft Hermen de buikgriep die rond gaat. Dit verklaart waarom hermen zich als zo lamlendig voelt. Dus, vroeg naar bed en een emmer mee.

7 Comments »

 1. Wat een pech! Heel veel mensen hebben die buikgriep gehad, Han ook rond Kerst, en het is een rotgriep. Dat virus had Hermen nou wel effe mogen overslaan!
  Aan de andere kant, met een chemo heb je toch wat minder weerstand dus het is ook logisch.
  Goed dat zijn bloedwaarden oké waren.

  Ik brand nog steeds elke dag een kaarsje voor hem. Laatst vergat ik het uit te doen toen ik wegging, maar de boel is gelukkig niet in de fik gegaan.

  Als het goed is hebben jullie ons pakje gekregen.

  Hoop dat jullie vannacht weer goed slapen. Dat scheelt zoveel! Sterkte, morgen.

  Janse

  Comment by Janse en Han — 19 January 2008 @ 14:01

 2. Hoi Hermen en Marlies
  Bloody virus – had ik ook net – was even van de kaart (waar zit die eigenlijk?) maar nu net weer opgekrabbeld. Komt allemaal goed.
  Belangrijkste is dat de bloedwaarden goed zijn – good stuff – hooray – alweer een excuus om iets lekkers te drinken. Alle sterkte – we blijven aan je denken en de lente komt eraan…

  Justus en Helma

  Comment by Justus Krabshuis — 19 January 2008 @ 17:01

 3. Beste Hermen en Marlies,
  Een goed bericht dat de bloedwaarden zodanig zijn dat je weer voor de 3e chemo mag. Wel heel vervelend dat de griep je te pakken had! In jouw situatie denk je toch niet als eerste aan buikgriep. Veel sterkte morgen met je volgende stap naar herstel. We hopen je overmorgen weer even te zien in Zwolle.
  Veel liefs Asoka en Paula

  Comment by Paula en Asoka — 20 January 2008 @ 15:01

 4. Dag Hermen en Marlies,
  Buikgriep erbij. Heel vervelend.
  Hopelijk ben jij, Hermen, morgen genoeg hersteld voor de 3e kuur. Heel veel sterkte ermee. Hopelijk kunnen jullie nog wat uurtjes slaap pikken, want slaapgebrek, dat nekt je.
  groetjes van Annemarie de Vries (en Wim)

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 20 January 2008 @ 16:01

 5. lieve Hermen en Marlies,
  jullie hebben ons de laatste jaren trouw op de hoogte gehouden van alle hoogte punten in jullie leven: de drie prachtige kinderen, een nieuw huis in Drente. Ik heb daar niet op gereageerd. Niet uit desinteresse, integendeel, maar ja, die jaloerse Griekse mannen, he!
  En nu hoor ik van KlaasJan dit vreselijke nieuws over Hermen’s ziekte. We willen jullie laten weten dat we er heel verdrietig over zijn en vanaf nu willen meeleven om jullie hoop te geven en te steunen.
  Marlies, in je eentje drie kleine kinderen en werk: you’re a hero!
  Hermen, uit je berichten blijkt dat je niets bent veranderd: wat er op je weg komt accepteer je en pak je aan op een rationele en positieve manier, zonder ooit je eigen gevoelens en die van je naasten uit het oog te verliezen. In je studententijd wist je het zelf niet, maar wij wel: you’re a winner!
  Morgen de derde kuur: your ally in the fight! Fight and win!
  Veel liefs, jessica, kostas, ionas en myrto

  Comment by jessica — 20 January 2008 @ 19:01

 6. Dag Hermen en Marlies,

  Dikke pech, die griep, heeft ons huis ook gepasseerd, kort maar vervelend, zeker nu. Het gaat vast lukken om jullie op te maken voor de derde ronde. We leven met jullie mee! Ik heb, als ik jullie verhalen lees, grote bewondering voor de manier waarop jullie hierin staan! Jessica heeft gelijk Hermen: je houding nu is zoals we je kennen uit je IVEM tijd.
  Heel veel sterkte samen, veel succes de komende dagen en zorg dat je wint!

  Klaas Jan

  Comment by Klaas Jan — 20 January 2008 @ 20:01

 7. Lieve Hermen & Marlies,

  Is de buikgriep weer over?? Heel vervelend!

  Heel veel sterkte morgen met de kuur. Enne aanvallen!!

  Michiel, Linda & Tim

  Comment by Michiel & Linda — 20 January 2008 @ 22:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)