rulururu

post Klaar voor nummer drie

January 20th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — hermen @ 22:01

Klaar voor de derde chemo, gelukkig wel nu. De buikgriep is voorbij, en vandaag voelde ik me erg goed. Gisteren was ik erg zwak, en dat terwijl we hier pap, en mijn twee zwagers Marc en Nick hadden rondlopen om allerlei klussen te doen. Het is wel erg raar, hoe verzwakt je wordt door zo’n chemo (eigenlijk moet ik me gelukkig prijzen dat ik niet verzwakt ben door de ziekte, maar door het medicijn, tja). Heb zelfs moeten slapen, terwijl de mannen aan het werk waren. Maar vannacht redelijk geslapen (Ella huilde wel een uur, maar goed), en vandaag dus een stuk beter te pas en een lekker middagje met de kinderen doorgebracht. Verder is mijn haar vorige week begonnen met uitvallen, en heb ik Marlies het maar heel kort laten tondoseren, dus kaal ben ik nu ook, maar dat wisten jullie eigenlijk al. Mijn baardgroei houdt er ook mee op, dus scheren hoeft ook al niet meer.

Kamiel heeft zich vandaag voor het eerst omgerold, dus die mag ook niet meer alleen op de bank!

Verder nog een shot van Tymen en Ella, vanmiddag,

en voor wie zich afvraagt wat ze aan het doen zijn:

Juist, elkaars tenen pulken!

3 Comments »

 1. Hoi Hermen,

  Vandaag al weer de 3e chemo. Hopelijk ben je weer een beetje hersteld om de 2e verjaardag van Ella te vieren.

  Ja lachen he, dat tenen pulken. Bij ons hebben ze dat ook een tijdje gedaan. Vooral Hilde en dan bij voorkeur vlak voor het slapen gaan. Maakte ze er ook meteen een ritueel van een half uur van, maar dan bleef er ook geen pluisje achter…

  Nou Hermen veel sterkte. In dit geval is het nog niet helemaal “3 keer is scheepsrecht” maar straks ben je toch al weer op de helft. En niet meer hoeven scheren heeft ook zo z’n voordelen.

  Groeten voor jullie allen van ons allen en voor zaterdag alvast een hele fijne verjaardag gewenst.

  jules & janet

  Comment by jules & Janet — 21 January 2008 @ 21:01

 2. Hoi, we zagen dat Ella vandaag jarig is. Van Harte! Geniet ervan.

  Groetjes Sander en Janet

  Comment by Sander Freriks en Janet van Rens — 26 January 2008 @ 14:01

 3. Hoi Hermen, familie,

  Man, grote rugbymakker, stille grote en leuke vent. Loop al (pas) twee weken te tobben wat ik moet of kan doen. Je woont schijnbaar in een gat, uit het oog maar niet uit het hart. Ik werk in Zwollywood (moet er toch iets van maken), rijd dagelijks op en neer. Geef maar aan of je kan en/of wil als ik langs kan komen. succes en veel liefs en liefde.
  Johan 06-21835108

  Comment by Johan F — 26 January 2008 @ 22:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)