rulururu

post Lol met kinderen

October 14th, 2008

Filed under: Tymen — marlies @ 21:10

Als de kinderen op bed liggen dan vertellen Hermen en ik elkaar wel eens de leuke anekdotes van de dag. Deze vonden we zelf wel weer weblog-waardig.

Tymen heeft zelf zijn pyjama aangetrokken, heel goed! Hermen zegt hem wel dat de broek achterstevoren zit. Tymen trekt aan de elastieke band, ziet het labeltje, rekt het elastiek nog verder uit en draait het naar zijn rug, klaar! Met name Hermen kan erg lachen om deze kinderlogica.

Vandaag vertelde de juf van Tymen mij het verhaal dat Tymen tegen haar had verteld. “Vanmorgen heb ik drinken met vlees er in gehad maar dan doet mama er een tennisracket op en dan zit er geen vlees meer in!” Juf had het vlees wel kunnen verklaren maar die tennisracket…………? Hij vertelde dat hij vanmorgen sinasappelsap heeft gehad maar daar zit vruchtvlees in. Daar houdt hij niet van. Dan schenk ik het door een theezeefje zodat hij het vervolgens lekker opdrinkt.

1 Comment »

  1. Wat is het toch een schatje. Lachen zeg!! Een toekomst als cabaratier zit er zeker in. Met veel plezier lees ik jullie weblog. Blijft er leuk om jullie allen te volgen.
    Groet, Mariet.

    Comment by Mariet — 17 October 2008 @ 21:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)