rulururu

post Verhuisdozen

November 16th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 22:11

Tymen vroeg het al een tijdje, hij wilde zo graag weer eens bij opa en beppe logeren. Laatst was hij midden in de nacht weer eens onrustig en begon hij er alweer over. Ella mocht mee, Kamiel niet, die moest bij ons blijven. Vrijdag was het zo ver. Ik breng ze alle drie naar de crèche. (Tymen heeft vrijdags geen school en gaat mee naar de BSO). Vanmiddag zullen opa en beppe Tymen en Ella van de crèche ophalen en blijven ze twee nachtjes bij hen logeren. Daar bereid ik ze op voor. Tymen begint al hard op te plannen, vertelt Ella dat zij niet met de grote auto’s mag spelen, wel de kleintjes. Ella stemt in. Dus, Hermen en ik gaan een rustig weekend tegemoet! We plannen het meteen vol, weg rust. Nee, toch niet. Zaterdag gaan wij met Kamiel bij Marieke en familie logeren, zelf zullen we Kamiel naar bed brengen en vervolgens zullen wij gaan uit eten. Passen Marieke en Nick op. Dat was erg fijn en gezellig allemaal. Zondagochtend nog even bij opa en oma langs waar Bernd en familie logeren. Even onze nichtjes en neefje bewonderen. En dan toch weer snel naar huis om ons doel van dit weekend te behalen, de laatste paar verhuisdozen leeg maken en de inhoud opbergen (veelal naar de zolder)! Ik wilde graag precies een jaar na de verhuizing het verhuisbedrijf bellen om de dozen op te komen halen. Ik dacht dat dat 17 november was. Helaas, wederom een agendaprobleempje, het was 12 november. Even goed. Vandaag hebben we het doel behaald en morgen bel ik het verhuisbedrijf om de stapel van een kleine 200 dozen te komen halen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)