rulururu

post Sinterklaas

November 24th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 00:11

De schoen zetten kennen Tymen en Ella nog niet, ze vragen er niet om, en wij gaan daar dus heel happy in mee.

Maar afgelopen zaterdag werd Sinterklaas in Alteveer verwelkomd. Daar gaan we natuurlijk wel naar toe: Met het hele gezin naar het dorpshuis waar zich 150 kinderen zich verzamelden. Veilig achterin de gymzaal namen we plaats en we zaten nog maar net met limonade en koffie en daar kwamen de zwate pieten al binnen, pepernoten uitdelen maar Ella hoefde niet, die hing gillend om papa’s nek. Dus zij bleef de rest van de ochtend aan papa geplakt. Kamiel zat al heel stoer alleen op een stoel, met een speculaasje dus hij was even zoet. Tymen zong enthousiast mee toen Sinterklaas binnenkwam. Na een verwelkoming gingen de kinderen met ouders in drie groepen uiteen, er was een toneelstuk, er werd gedanst en Sinterklaas deelde natuurlijk kadootjes uit. Onze kinderen zaten in de groep die als eerste kadootjes kreeg. Geduldig wachtten ze op hun beurt. Hermen wist het meteen als er een zwarte piet in de buurt was, dan kroop Ella weer dichter tegen hem aan. Kamiel stapte stoer rond. Hij is dol op ballen en hier was wel een hele bijzondere! Eindelijk kregen ze hun kado. Tymen klei en hij vond het prachtig! Ella kreeg speelgoedgroente en -fruit en sprak tevreden, “dat had ik nodig!” Buit binnen, en dus wilde ze wel meteen weer naar huis. Toch maar met de groep mee naar het toneel en later de dans. Terwijl andere kindjes blij meededen hielden onze helden zich afzijdig, wachtend tot dat ze naar huis mochten, om met hun kado te spelen.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)