rulururu

post Andere vrouw

December 14th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 23:12

Monique had mij enige tijd geleden uitgenodigd om mee te gaan naar de nieuwe voorstelling van Lennette van Dongen. Dit weekend was het zo ver. Meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om zaterdag naar mijn kapper in Amsterdam te gaan. Ik wilde mijn haren nu maar eens verven om de grijze haren te verdoezelen. Al met al zat ik 3 uur bij de kapper. Gelukkig een goed boek meegenomen. Met mijn nieuwe haren was ik om 15:00 in Haarlem. Samen met Monique “gingen we in hoog tempo een paar boutique’s af en we hebben goed gescoord inĀ  de uitverkoop. Eigenlijk had ik ook nog naar de Hema gewild, moest ook nog naar de Etos en had nog kadobonnen voor De Tuinen. Helaas, dat moet een andere keer. Na heerlijk eten bij Monique was het dan tijd om naar de voorstelling te gaan. En tjonge, wat hebben we genoten, wat hebben we enorm gelachen! Een echte aanrader, voor de vrouwen onder ons. Ik vraag me af of de mannen in de zaal ook zo gelachen hebben, ik denk van niet. En vanmorgen, nadat ik tot 9:00 had uitgeslapen en weer helemaal bijgekletst te zijn met Monique, weer rustig naar huis gereden. Hermen was zeer verrast de nieuwe kleur haren te zien. Gerard en Ria waren er ook en hoorden Tymen zeggen: “daar komt een andere mevrouw!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)