rulururu

post Ouderwets poetsen deel 2

January 2nd, 2009

Filed under: Kamiel Kurt — marlies @ 22:01

Kamiel leert steeds meer en loopt zo schattig hier rond. Hij doet zijn broer en zus graag na. Ella speelde wat en ging in een hoekje zitten. Zodra ze opstaat gaat hij op dezelfde plek op dezelfde manier zitten. Tymen is altijd nog onder de indruk van de koeien-melk-machine. Dit is de melkrobot bij de speeltuin met al die soorten tractors waar de kinderen op rond rijden (De Drentse Koe). Als we daar naar binnen gaan dan kijken we altijd eerst even naar deze melkrobot die altijd wel een koe staat te melken. Tymen blijft gefascineerd door de robot en de koe. Gisteravond speelde hij koe. Hij zette twee kinderstoeltjes tegenover elkaar. Dat was de koeien-melk-machine. Hij ging op handen en knieen er tussen staan en ik moest robot spelen. Ik zet hem klem tussen de stoeltjes, laat mijn arm als een robot naar zijn buikje trek aan de twee koordjes van zijn broek. Als ik klaar ben duw ik hem met een stoeltje weg want dat doet de robot ook, die duwt de koe de machine uit. En de volgende koe staat klaar, Ella wil ook gemolken worden. Vervolgens spelen Tymen en Ella samen koe. En dan komt die kleine kabouter Kamiel Kurt! Ook op z’n handjes en knietjes! Zo serieus! Afwachtend dat ik ook hem onder de buik zal kietelen. Zo schattig, zo grappig. Helaas niet op foto of film vastgelegd. Hier een ander filmpje waar hij heel serieus mama nadoet, iets wat hij ook heel serieus neemt en hem wel een half uur bezig kan houden want hij is erg zorgvuldig!

3 Comments »

 1. Wat een lekker ventje! Ik zou hem snel de echte stofzuiger geven, dan heb je er nog wat aan 😉
  Lieve mensen, een heel gelukkig, gezellig en gezond 2009 gewenst vanuit het verre Amsterdam.
  Liefs Mees, Teun, Govert en Hester

  Comment by Hester — 3 January 2009 @ 00:01

 2. Geweldig filmpje.
  Handig meedenkende kinderen 🙂

  Gelukkig en Gezond 2009

  Comment by michiel & linda — 3 January 2009 @ 19:01

 3. Lieve mensen, een heel gelukkig, sprankelend en vooral gezond 2009 toegewenst. Dat alle wensen maar mogen uitkomen.
  Jullie Nieuwjaarskaart staat nog op het dressoir hoor. Schattig die kleintjes.
  Tot gauw, Mariet.

  Comment by Mariet — 5 January 2009 @ 20:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)