rulururu

post Klein geluk

March 13th, 2009

Filed under: Familie — hermen @ 21:03

De laatste tijd is het slapen weer wat slecht, Kamiel is vaak onrustig en daarbij roeren Ella en Tymen zich ook wat vaker. maar vannacht weer een goede nacht gehad, Tymen begon om iets voor zevenen te roepen dat ie moest plassen, dus ik eruit, opgetild, en laten plassen, en ondertussen beloofd dat ie daarna wel even bij ons in bed mocht. Ella hoorde dat, en wilde natuurlijk ook, maar alleen als mama haar eruit haalde, en niet ik (tja). Dus nog een kwartier heerlijk met die twee kleintjes in bed gelegen, Ella kruipt heel lekker tegen me aan, met haar schaap als knuffel. Heerlijk, dat gekriebel van haar dunne haar in mijn gezicht, en haar slaapgeurtje. Kwartiertje geluk.

“And I urge you to please notice when you are happy”

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)