rulururu

post Afvalweek

March 25th, 2009

Filed under: Tymen — marlies @ 23:03

Heeft iedereen het meegekregen? Afgelopen week was de week van het afval. Ook bij Tymen op school stond de week in het teken van de afvalverwerking. Een vuilniswagen kwam op bezoek, zwerfvuil werd opgehaald en Tymen had het steeds over de groene en grijze container en wat je daar in moet stoppen. De week werd afgesloten met een open avond op school waarbij de kinderen, ouders, opa’s en oma’s op school konden kijken wat de kinderen allemaal van afval hadden gemaakt en wat ze hadden geleerd over afval. De avond werd afgesloten met een modeshow. Iedere klas had kleren gemaakt van afval en er werd geloot welk kind de kleren deze avond mocht showen. En raad eens wie dat van de eerste klas mocht doen? Precies, Tymen! Samen met Nerena. Mam mocht de avond mee en pap bracht Kamiel en Ella naar bed. Ach, wat kun je trots zijn op je kind, deze emotie heb ik nog nooit zo sterk beleefd als nu met de kleintjes. Zie hier onze trots………..

1 Comment »

  1. Geweldig filmpje!! Echt een model. Mmmm benieuwd wat hij wordt als hij later groot is……………..MODEL.

    Wij hadden hier het thema de hulpverlening.

    Brandweerwagen, ambulance en een echte politie agent in vol ornaat kwam hier voorbij.

    En wat kunnen ze er vol van zijn. Geweldig die thema’s op school.

    Comment by Michiel & Linda — 25 March 2009 @ 23:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)