rulururu

post Brum brum

April 22nd, 2009

Filed under: Familie,Kamiel Kurt — hermen @ 23:04

Kamiel is dol op auto’s, en kan bovendien erg vasthoudend zijn. Dus, gister in de supermarkt, met ons allen, een groot drama: Tymen en Ella renden naar binnen, en pikten de (enige) twee autokarren in, Kamiel hobbelt erachteraan, en hangt hartverscheurend te jammeren (DIE!! DIE!!), beurtelings bij Tymen en Ella. En wat doe je dan? Dus, bij Tymen of Ella bedelen of Kamiel niet even mag, “nog eventjes en dan mag Kamiel”, “Mag jij straks weer, echt!” Uiteindelijk gaf Tymen toe en mocht Kamiel in zijn wagentje. Vervolgens ben je dan klaar in de supermarkt en begint het hele verhaal opnieuw…

Nee, dan vandaag, ik ging Kamiel ophalen bij de crèche, en daar had ie bijna de hele middag in het nieuwe loopwagentje rondgereden, en trots als ie was! Maar ja, toen moest ie dus weer mee naar huis (DIE!! DIE!!!).

img_03021

1 Comment »

 1. Hermen, Marlies,

  Mooi verhaal.
  Vooral als het niet je eigen kinderen betreft!!

  Bij ons rijst een vraag: op wie lijkt kamiel? (grapje!!)

  Ondanks ……… geniet van je kinderen.
  Wij kunnen het weten: voor je het beseft zijn ze groot!!
  annemarie en wim de vries

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 23 April 2009 @ 00:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)