rulururu

post Avondvierdaagse

April 24th, 2009

Filed under: Ella Maria,Familie,Kamiel Kurt,Tymen — marlies @ 23:04

Verrast was ik, Tymen kon zich inschrijven voor de avond-4-daagse, 5 of 10 km. Ach, die kleine jongen, zou hij dat kunnen? Maar ja, Tymen heeft in de klas wat opgevangen en heeft al het idee dat hij 4 avonden gaat lopen. Nou, goed dan. Afgelopen maandag gingen we van start, mama mocht mee. In het begin rennen, met z’n vriendjes. Na de pauze was het al snel “ik heb pijn in mijn voeten” en moest ik hem wel echt vooruit praten. We lopen helemaal achteraan en dan “ik moet poepen!” Gelukkig zijn we in de bebouwde kom en daar zien we de mama van Olga, daar mag hij naar de wc. Hij krijgt meteen een ijsje. Dat helpt hem het laatste stukje door komen. Hij redt het, zonder blaren. En zo ook de dinsdag en dan donderdag. Hermen en ik zijn verrast door de mooie wandelroutes om dorp heen. Tymen houdt zich goed, het tempo is ook erg hoog voor zijn kleine beentjes, vaak moet hij rennen, maar dat doet hij graag. En altijd vindt hij wel weer een stok die hij vervolgens de hele weg meesjouwt.

En dan vanavond, feest, opa en oma komen kijken. Opa en papa zullen met hem meelopen. En dan de intocht! Tymen is zeer verrast dat we (Kamiel, Ella, oma en mam) hem opwachten! Helemaal blij ontvangt hij van oma de slinger en snoepmedaille. Ella wil hem de bloemen geven, dat snapt hij nog niet. En een kadootje! Zijn onbevangen kreten laten de omstanders lachen. En dan een echte medaille (wat is dat?). En dan achter de drumband nog een rondje door het dorp. Ondertussen denken we vaak terug aan hoe we zelf de 4-daagse liepen. Ach, er is niet veel veranderd………

l1080533klein

Tijdens het wachten speelt Ella met een nieuw vriendinnetje

l1080550klein

Kamiel is hartstikke moe

l1080535klein

Ella wil zo graag de bloemen die ze samen met mam geplukt heeft geven

l1080547klein1

l1080549klein

1 Comment »

 1. Beste moeder van Tymen,

  wat moet er van dat kind worden, als zijn moeder hem zo onderschat!! (grapje)
  Geniet van dit soort dingen.
  Voor je het weet en beseft loopt hij 3 x harder dan jij!!
  Dus geniet van je gezin!!
  Fijn weekend gewenst

  wim (annemarie is al naar bed)

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 25 April 2009 @ 00:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)