rulururu

post Ooievaar

July 5th, 2009

Filed under: Familie — marlies @ 00:07

De zomer is prachtig. Er zou hier alleen wat regen moeten vallen.  Hermen en ik genieten volop van het buitenleven. Er is geen binnenleven, nou ja, ‘s nachts wel maar dat kun je geen leven noemen. Binnen wordt geen rommel gemaakt. ‘s Avonds lopen Hermen en ik de tuin op te ruimen. We genieten van de vele zwoele avonden en de natuur om eens heen. De maan is ook al zo mooi, Hermen komt met zijn camera er aan om het te fotograferen. Maar he, er zit een ooievaar bij de buren op het nest!  Nu zijn ooievaren hier niet meer zo bijzonder, een beetje rond rijden en je ziet er zo een stuk of tien. Maar zo in de achtertuin vinden we toch wel uniek!

ooievaar

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)