rulururu

post Ella’s eerste schooldag

January 5th, 2010

Filed under: Ella Maria — marlies @ 23:01

Ella heeft er zo naar uitgekeken, net als Tymen naar school te gaan. Als we Tymen naar school brachten bekeken we veelvuldig haar klas en kletste ze met de lieve juf. En vandaag was het zover, ze mocht echt naar school, wennen, met een eigen rugzakje, haar eigen appel en drinken mee. En dan nog wel met de slee!  Maar mam moest er wel bij blijven. Vandaag was er nog een jongetje voor het eerst, Milan. Nu zitten er 20 kindjes in de klas, meerderheid meisjes. Een aantal kent Ella al, van de crèche ofzo. En daar zat ze dan, op haar eigen stoeltje! Trots en met heel veel plezier. Ze zong voorzichtig mee en toen kindjes iets mochten vertellen, stak zij ook de vinger op en mocht ze in de kring vertellen over de slee. En toen was er pauze, met Tymen, als hij de klas uitkomt vliegt ze hem om de hals, zo blij. En waarschijnlijk met het idee om samen te spelen maar Tymen is zo verdwenen. De school heeft een geweldige grote speelplaats dus Tymen moest goed gezocht worden. Vervolgens wil hij wel met Ella sleetje rijden. En na de pauze is Ella in tweestrijd, mam gaat weg maar Ella wil zo graag blijven. Juf neemt haar onder haar hoede, mee de klas in en mam gaat weg. En dat ging heel goed, dapper meisje!

L1090345klein L1090348klein

L1090353klein2 Comments »

 1. Hiep Hiep Hoera
  Ella op school!!!

  Mooie Foto’s en verslag

  Comment by Opa en Oma Gerard/Ria — 6 January 2010 @ 00:01

 2. Ella is al groot, dat ze naar school mag.
  Maar ook is ze nog klein tussen de oudere kinderen.
  Hopelijk laat ze zich de kaas niet van het brood eten.

  Wat een leuke foto, die met de groep in de rij.
  Een school met discipline dus, ha,ha.

  Comment by annemarie en wim de vries — 6 January 2010 @ 20:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)